Ställ en fråga

Autogiro eller e-faktura?

Avisering sker omkring den 10:e varje månad och betalning sker i förskott. Du som hyresgäst har som skyldighet att se till att betalningen kommer in till oss i tid. För att underlätta betalning finns olika alternativ, så att du kan få hyresavin på ett sätt som passar dig.

 

E-faktura

E-faktura är en elektronisk avi som går direkt in till din bank, där du har möjlighet att se hyresavin i din internetbank istället för att den skickas via papper. Med e-faktura behöver du godkänna betalningen i  din internetbank vid varje betaltillfälle. Du anmäler dig för e-faktura via din egen internetbank. 

 

Autogiro

Autogiro innebär att hyran dras automatiskt från ditt konto den sista vardagen i månaden. Det enda du behöver tänka på är att se till att det finns täckning på kontot, så det är bra alternativ för att slippa handläggning av avierna.

För att betala din hyra via autogiro kan du ansöka via din internetbank. Du kan även fylla i vår blankett och skicka till bostad@mhsbostader.se så kan vi manuellt lägga in det. 

Observera att dragning sker sista vardagen i månaden och du är ansvarig för att se till att det finns täckning på kontot och kontrollera att dragning skett.

 

Mina sidor

På Mina sidor kan du hitta dina hyresavier som PDF. Där kan du även se om din hyresavi är betald, om du vill kontrollera om din betalning har hamnat rätt.