Ställ en fråga

Anslagstavlan

Öppettider under sommaren

27 juni, 2022

Vårt kontor har öppet som vanligt under sommarmånaderna, men vi har något reducerad bemanning. Det kan därför dröja lite längre än normalt att få återkoppling på ditt ärende. Om du behöver snabbt svar kan du ringa in till oss. Vi tackar för ditt tålamod och önskar en riktigt trevlig sommar!

Fel vid nya autogiromedviganden

14 juni, 2022

Vi öppnade upp så att det ska gå att ansöka om autogiro direkt via internetbanken, men processen har nu blivit fördröjd. De ansökningar som kommit in kommer vi att godkänna så snart det är möjligt. Då vi har aviserat sommarmånaderna redan, kommer autogirodragningarna inte kunna göras förrän tidigast för septemberavin, som har förfallodatum i august

Öppettider kring Kristi Himmelsfärd

19 maj, 2022

Vi har stängt under Kristi Himmelsfärdshelgen samt måndag den 30/5. Se detaljer här nedan. Vid akut felanmälan som ej kan vänta, vänligen ring den fastighetsjour som är kopplad till din fastighet. Du hittar kontaktuppgifterna i ditt trapphus.

Första spadtag för Alvan 2 i Enköping

28 april, 2022

Den 28 april tog vi det första spadtaget till vår nya fastighet i Enköping! På platsen kommer det snart finnas boendemöjligheter för 154 personer som ska arbeta eller studera inom Försvarsmakten. Den första inflyttningen förväntas ske till hösten 2023

Årets hyresgästenkät skickas ut

22 april, 2022

Under april och maj skickar vi ut en enkät till de hyresgäster som bor i våra egna fastigheter. Hyresgästundersökningen är ett viktigt verktyg för oss, så att vi får data på hur våra hyresgäster upplever sitt boende. Enkäten består bland annat av frågor om lägenheten

Påskstängt

11 april, 2022

MHS Bostäders reception, bostadsförmedling och felanmälan har stängt från skärtorsdagen klockan 12:00 och är tillbaka med ordinarie öppettider från tisdag den 19 april. Vid akuta ärenden som ej kan vänta, vänligen kontakta fastighetsjour enligt kontaktuppgifter i ditt trapphus.

Vinnare av Kundkristallen

15 februari, 2022

MHS Bostäder vann fastighetsbranschens pris Kundkristallen, i kategorin Högsta Serviceindex för hyresvärdar med 1000 – 3999 lägenheter. Det är ett unikt pris där privata och kommunala fastighetsbolag tävlar i service och kvalitet. Nomineringen baseras på svaren från förra årets

Välkommen till oss!

11 februari, 2022

Nu har vi åter öppnat vårt kontor för besök. Vi ber er dock fortsätta agera enligt rekommendationerna att stanna hemma vid symptom och att tvätta eller sprita händerna regelbundet. Välkommen in under våra öppettider.

Stängt på eftermiddagen 10 februari

10 februari, 2022

Torsdag den 10 februari har vår bostadsförmedling och reception stängt för möte på eftermiddagen. Under tiden hänvisar vi till e-post. Vår felanmälan har öppet som vanligt!

Nominerade till Kundkristallen

24 januari, 2022

MHS Bostäder har blivit nominerade till fastighetsbranschens pris Kundkristallen, i kategorin Högsta Serviceindex för hyresvärdar med 1000 – 3999 lägenheter. Det är ett unikt pris där privata och kommunala fastighetsbolag tävlar i service och kvalitet.