Ställ en fråga

Anslagstavlan

Öppettider kring Kristi Himmelsfärd

19 maj, 2022

Vi har stängt under Kristi Himmelsfärdshelgen samt måndag den 30/5. Se detaljer här nedan. Vid akut felanmälan som ej kan vänta, vänligen ring den fastighetsjour som är kopplad till din fastighet. Du hittar kontaktuppgifterna i ditt trapphus.

Första spadtag för Alvan 2 i Enköping

28 april, 2022

Den 28 april tog vi det första spadtaget till vår nya fastighet i Enköping! På platsen kommer det snart finnas boendemöjligheter för 154 personer som ska arbeta eller studera inom Försvarsmakten. Den första inflyttningen förväntas ske till hösten 2023

Årets hyresgästenkät skickas ut

22 april, 2022

Under april och maj skickar vi ut en enkät till de hyresgäster som bor i våra egna fastigheter. Hyresgästundersökningen är ett viktigt verktyg för oss, så att vi får data på hur våra hyresgäster upplever sitt boende. Enkäten består bland annat av frågor om lägenheten

Påskstängt

11 april, 2022

MHS Bostäders reception, bostadsförmedling och felanmälan har stängt från skärtorsdagen klockan 12:00 och är tillbaka med ordinarie öppettider från tisdag den 19 april. Vid akuta ärenden som ej kan vänta, vänligen kontakta fastighetsjour enligt kontaktuppgifter i ditt trapphus.

Vinnare av Kundkristallen

15 februari, 2022

MHS Bostäder vann fastighetsbranschens pris Kundkristallen, i kategorin Högsta Serviceindex för hyresvärdar med 1000 – 3999 lägenheter. Det är ett unikt pris där privata och kommunala fastighetsbolag tävlar i service och kvalitet. Nomineringen baseras på svaren från förra årets

Välkommen till oss!

11 februari, 2022

Nu har vi åter öppnat vårt kontor för besök. Vi ber er dock fortsätta agera enligt rekommendationerna att stanna hemma vid symptom och att tvätta eller sprita händerna regelbundet. Välkommen in under våra öppettider.

Stängt på eftermiddagen 10 februari

10 februari, 2022

Torsdag den 10 februari har vår bostadsförmedling och reception stängt för möte på eftermiddagen. Under tiden hänvisar vi till e-post. Vår felanmälan har öppet som vanligt!

Nominerade till Kundkristallen

24 januari, 2022

MHS Bostäder har blivit nominerade till fastighetsbranschens pris Kundkristallen, i kategorin Högsta Serviceindex för hyresvärdar med 1000 – 3999 lägenheter. Det är ett unikt pris där privata och kommunala fastighetsbolag tävlar i service och kvalitet.

Med anledning av COVID-19

19 januari, 2022

Smittspridningen av covid-19 i samhället är mycket omfattande och befaras öka under ytterligare några veckor. På grund av det rådande smittläget tar vi endast emot bokade besök till vår reception. Det kan periodvis förekomma frånvaro bland vår personal, vilket kan resultera i längre väntetider än normalt.

Öppettider i jul

29 november, 2021

Under julen har vi avvikande öppettider. Nyckelhämnting för inflyttning sker under våra öppettider. Boka gärna in ditt besök i förväg så kan vi ha dina nycklar förberedda när du kommer. Våra öppettider är enligt följande: